Tutkijat ympäri maailmaa kutsutaan tutkimaan syvää viidakkoa ja löytämään asteekkien valtakunnan salaisuudet. Tämä on tilaisuutesi tutustua Mesoamerikan sivilisaation salaisuuksiin. Haluatko ottaa tämän haasteen vastaan kerran elämässäsi?

Aztec Empire on kolikkopeli, joka perustuu faniyhteisöön. Se tarjoaa samanlaista makua kuin muinaisen Egyptin menetelmät, mutta viidakkografiikalla. Playson kehitti tämän 5 kiekon ja 21 voittolinjan viihteen. Symbolit, kuten soturit, kultaiset epäjumalat ja pyramidit, sotilaat, papukaijat ja prinsessat, kertovat pelistä paljon. Tämä kolikkopeli on erinomainen valinta niille, jotka nauttivat seikkailuista ja tutkimusmatkoista. Tämä kolikkopeli on hyvin samankaltainen kuin Bumper Crop. Amatic’s Aztec Secret on upouusi kolikkopeli, jonka tavoitteena on paljastaa asteekkien salaisuuksia Pelattavuus

Tämä on 5 kiekon ja 3 rivin kolikkopeli, jossa on kymmenen voittolinjaa

Yhdistämällä kuvakkeita aktiivisella voittolinjalla voitat palkinnon. Wild-kuvake on toteeminaamiosymboli. Se näkyy vain rullilla 2, 3 ja 4. Voittavan yhdistelmän täydentämiseksi se korvaa kaikki muut symbolit paitsi bonussymbolin. Pelaajat, joilla on viisi tai enemmän veistettyjä puupäätä, saavat 3 000-kertaisen linjapanoksen suuruisen jättipotin. Merkkien voitto riippuu siitä, kuinka paljon panostat.

 • Symbolit – Maksimivoitto (kolikoita)
 • 100 – Vihreä maissi, laama ja leopardit, laamatomaatit tai sammakot
 • Soturit – 500
 • Prinsessat – 750
 • Noitatohtorit-1000

Tämän pelin wild-symboli toimii myös scatterina. Tämän symbolin kuvituksena on atsteekkisoturi. Symboli korvaa kaikki muut tämän pelin merkit ja auttaa pelaajia saamaan enemmän voittoyhdistelmiä. Voit saada viisi ilmaiskierrosta, jos saat kolme logoa rullille. Bonuspelien avulla voit aktivoida ilmaiskierrokset uudelleen.

Bonuspelien ominaisuuksiin kuuluu satunnaisesti voittotaulukosta valittu symboli, joka valitaan satunnaisesti yhdelle rullalle. Tämä helpottaa voittoyhdistelmien muodostamista.

Voit myös pelata voittosi uhkapelillä kolikkopelin riskipeliominaisuuden pyöräytyksen aikana. Pääset käyttämään tätä ominaisuutta napsauttamalla alareunassa olevaa gamble-painiketta. Onnistuneen pyöräytyksen jälkeen voit pelata koko summan tai puolet voitoista. Saat tuplasti voittosi, jos voitat riskipelin. Sinun on voitettava riskipeli voittaaksesi kaikki voittosi.

Nämä ovat kolikkopelin voittotaulukot:

 • Scatter Wild: 50000 5:lle, 4000 4:lle 400:lle, 3:lle 3:lle
 • Atsteekkisoturi: 50000, 10000 4:lle, 2000 ja 3:lle, 200 2:lle
 • Pyramidi: 20000 5:lle, 2000 ja 4:lle, 800 3:lle
 • Figuuri 1: 4000 5:lle, 1000 4:lle, 400 3:lle
 • Figuuri 2: 4000 5:lle, 1000 4:lle, 400 3:lle
 • A: 2000 5,lle, 800 4:lle, 100 ja 3:lle
 • K: 2000 5,800:sta 4:lle, 100:lle ja 3:lle
 • K: 1000 5, lle, 400:lle, 4:lle, 100:lle ja 3:lle
 • J: 1000 5, 400, 4, 100 ja 3
 • 10: 1000 5, 400, 4, 100 ja 3

Ulkonäkö ja tuntuma

Aztec Secretin visuaalinen ja graafinen ilme on huono. Atsteekkien teema on edustettuna joissakin symboleissa, kuten atsteekkisoturissa, mesoamerikkalaisissa patsaissa ja kuninkaallisissa symboleissa, joissa on heimomalleja. Nämä symbolit luovat tunnelmaa koko pelikokemukselle. Myös ääniraita on sopiva.

Johtopäätös

Tämä Amaticin kolikkopeli on erinomainen valinta, jos pidät atsteekkien sivilisaation teemasta. Tämä kolikkopeli on varmasti hitti, kun vierailet suosikkinettikasinollasi.

Dragon’s Pearl -kolikkopeli netissä – ilmainen pelaaminen

Amatic on ohjelmistokehittäjä Dragon’s Pearl -kolikkopelin takana, joka on kiinalaisaiheinen kolikkopeli. Sinulle on luvassa herkkua, jos haluat voittaa suuria voittoja ja samalla tehdä lyhyen matkan muinaiseen Kiinaan. Tutustutaanpa tähän uuteen kolikkopeliin.

Tässä kolikkopelissä on viisi rullaa ja neljä riviä. Tässä kolikkopelissä on 50 voittolinjaa ja panostasot, jotka vaihtelevat 1:stä 20:een per linja.

Lohikäärme on tämän pelin wild-symboli. Auttaakseen pelaajia luomaan enemmän voittoyhdistelmiä se korvaa kaikki muut merkit paitsi helmisymbolin.

Helmi toimii scatter-symbolina. Saa 3 tällaista symbolia rullille aktivoidaksesi viisi ilmaiskierrosta. Bonuskierrokset voidaan käynnistää uudelleen, jos helmi-symboli ilmestyy rullille ilmaiskierrosten aikana.

Amaticin pelissä on riskitön peli. Se on käytettävissä heti voittavan kierroksen jälkeen käyttämällä alareunassa olevaa gamble-painiketta. Rullien alareunassa olevan gamble-painikkeen avulla pelaaja voi valita, haluaako hän panostaa koko voittonsa vai puolet siitä. Pelaajat näkevät voittonsa kaksinkertaisina, jos peli onnistuu. He menettävät kaikki voittonsa pelin päätyttyä.

Ulkonäkö ja tunnelma

iGaming-ala ei tunne muinaisia kiinalaisaiheisia kolikkopelejä. Siitä lähtien, kun iGaming-teollisuus alkoi, vedonlyöjät ympäri maailmaa ovat nähneet oman osuutensa aasialaisaiheisia paikkoja. Dragon’s Pearl on näkemisen arvoinen. Pelin symboleina näkyvät kiinalainen keisari, muinaiskiinalainen mytologinen lintu nimeltä feeniks ja useita eläimiä, kuten leijona.

Se on myös hyvin viihdyttävä

Johtopäätös

Dragon’s Pearl voi olla kannattava kolikkopeli pelaajille, jotka pelaavat säännöllisesti uusia pelejä. Tämä peli on visuaalisesti keskinkertainen. Pelattavuus on helppo hahmottaa, jopa niille, jotka eivät tunne nettivideokolikkopelejä. Tämä nettikolikkopeli ja kaikki muut Amaticin pelit ovat tutustumisen arvoisia. Se on hyvä päätös.