Ho, ho, ho! On aika tulla juhlavaksi Santa Surprise -videokolikkopelillä, joka on kehittäjä BetConstructin online-videokolikkopeli.

Pehmeä lumisade ja paksu valkoinen kerros ympärillä, joten on mahdotonta olla pääsemättä joulutunnelmaan, kun pelaat rullilla rahasta.

Mutta tuleeko sinusta todella iloinen joulu – vai päätyykö sukkasi pelkkiin hiilipaloihin? Tässä on BetConstructin arvostelu Santa Surprise -pelistä, jotta saat selville, mitä punapukuinen mies pitää sinulle sisällään!

Minttupiiraat valmiiksi

Joulupukkia on kohdeltava hyvin, jos haluat, että hän tulee ensi vuonna uudestaan, joten muista laittaa jauhelihapiirakat valmiiksi, jotta ison miehen energiatasot pysyvät korkealla.

Sillä välin voit suunnata viidelle rullalle aloittaaksesi pelin. Tässä nimikkeessä ei ole määriteltyjä voittolinjoja, vaan kehittäjä käyttää mieluummin nykyaikaisempaa 243 tapaa voittaa. Tämän tyylin kannattajat uskovat, että se johtaa todennäköisemmin voittoon ja on lisäksi yksinkertaisempi ymmärtää.

Voit silti asettaa panosarvon 1 ja 100 kolikon välille, jotka voidaan panostaa jokaisella pyöräytyksellä.

Voittotaulukko on vuorovaikutteinen ja reagoi valitsemasi panostason mukaan, joten varmista ensin, että tämä on asetettu oikein. Jos haluat nähdä, miten panoksesi muuttaminen muuttaa mahdollisia palkintoja, poistu voittotaulukosta ja säädä panostasi ennen paluuta.

Pääpalkinto on wild-symboli, joka tarjoaa 100 000 dollarin voiton, jos saat viisi samanlaista symbolia. Joulupukki on toinen suuri voitto, ja voit saada 50 000 dollaria viiden symbolin rivillä.

Tämän kolikkopelin volatiliteetti on keskisuuri, ja sen teoreettinen RTW on 97,05 %, joten se kuuluu paremmin toimivien pelien joukkoon.

Joulupukin lahjat

Koska nyt on joulu, saatat huomata, että joulupukki on ollut ystävällinen ja antanut sinulle muutaman ylimääräisen rullan, joiden avulla voit voittaa enemmän palkintoja.

Joulupukki on paitsi arvokas symboli, se toimii myös scatterina. Tämä antaa 15 ilmaiskierrosta kaikille, jotka saavat kolme tai useampia symboleita mihin tahansa kohtaan rullilla. Tämä on potentiaalisesti tuottoisa palkinto, koska se voidaan käynnistää uudelleen ilmaiskierrosten aikana, ja kaikkiin voitettuihin palkintoihin lisätään myös x3-kerroin.

Wild-symboli antaa pelilaudan suurimman voiton, mutta suorittaa silti tavanomaiset tehtävänsä. Toimimalla yksinkertaisena wild-symbolina se voi korvata muita symboleita rullilla ja luoda voittolinjoja helpommin. Ainoa symboli, jota wild ei voi korvata, on scatter. Mutta kukapa loppujen lopuksi voisi korvata joulupukin!

Lahjan valitseminen

Lahjan valinnalla on tässä pelissä aivan erilainen merkitys, sillä se muodostaa Gamble-toiminnon perustan.

Jos voitat rullilla, voit pelata palkintosi uhkapelillä saadaksesi mahdollisuuden tuplata sen. Vaihtoehto on täysin vapaaehtoinen, eikä sinun tarvitse ottaa riskiä, jos et halua. Voit kuitenkin voittaa isoja palkintoja, jos käytät tilaisuutta hyväksenne.

Jos pelaat uhkapeliä, siirryt toiseen lumiseen maisemaan, ja edessäsi on kaksi kauniisti pakattua lahjaa. Gamble on näyttävän yksinkertainen; voitat, jos valitset oikean lahjan. Mutta jos valitset väärän lahjan, jäät tyhjin käsin.

Jos olet onnekas ja voitat, joudut seuraavan pulman eteen: pelaatko uudestaan ja yrität saada vielä suuremman palkinnon vai hyväksytkö voittosi ja palaat pääpeliin? Valinta on täysin sinun tehtäväsi!

Jingle Bells

BetConstructin Santa Surprise on joulun perimmäinen fiilistelypeli, ja se auttaa nostamaan joulumieltäsi. Grafiikassa on todellista kodikkuutta, ja lumihiutaleiden jatkuva putoaminen ja ajelehtiminen rullien yli auttaa varmasti luomaan tunnelmaa.

Lämpimästi hehkuvat mökit ja paksu lumikerros maassa luovat tunnelmaa jo ennen kuin aloitat pelaamisen.

Tämä peli ei ole täynnä ominaisuuksia, mutta ilmaiskierrokset voivat kestää jonkin aikaa ja antaa sinulle hyvän mahdollisuuden voittaa muutamia palkintoja. Santa Surprise ei ole peli, jota pelaat yrittäessäsi voittaa omaisuuttasi, mutta koska tarjolla on paljon voittoja, voit poistua pelistä vähintäänkin lämpimänä.

Chinga Choong -kolikkopeli

Sanoinkuvaamaton on jotain, joka tulee mieleen, kun pelaat tätä BetConstructin epätavallista nettikolikkopeliä. Se tuo mieleen mielikuvia villistä lännestä, jonka taustalla soivat pan-pillit tuntuvat sopimattomilta. Erilaiset iloiset ihmiset, jotka heiluttavat kättään rullilla, kun voitat palkinnon, voisivat piristää sinua. Taustalla soiva tumbleweed tuntuu kuitenkin sopivan paremmin tähän peliin. Keitä nämä hahmot voisivat olla? Se on täysi mysteeri.

Keitä he ovat? Ovatko he cowboyta, jotka pukeutuvat pukuihin? Ovatko he taistelulajien taitajia? Kaikki on hyvin hämärää. Chinga Choong by BetConstruct on räätälöity sekä korkean että matalan rajan pelaajille, jotka voivat panostaa vain yhdellä kolikolla tai asettaa maksimipanokseksi 900 kolikkoa. Pelissä on bonuspeli, jossa voit veikata voittoasi ennustamalla korttisarjan värin. Oikean punaisen tai mustan värin arvaaminen voi kaksinkertaistaa palkintosi. Tärkein vetonaula on, että tämän Gamble-pelin voi tehdä viisi kertaa peräkkäin, mikä avaa oven merkittävälle moolahille.

Western Wonders

Pelattavuudeltaan ilmainen Chinga Choong -kolikkopeli on rajoitettu, sillä rullien lepääminen kestää turhauttavan kauan, vaikka sinulla on mahdollisuus pysäyttää ne painamalla nappia. Järjestelmässä on myös vika, sillä kun pysäytät rullat, se käyttäytyy toisinaan kuin ne pyörisivät edelleen, jolloin jäät pölyttymään. Luonnollisesti tämäkään peli ei ole mobiiliyhteensopiva, vaikka kukaan täysjärkinen ei haluaisi lähteä pelaamaan Chinga Choongia Androidilla tai iPhonella.

Vaikka Chinga Choong -videokolikkopeli on hämmentävä, bonuspelipeli saattaa olla rohkeille pelaajille sen arvoinen, ja mukana on myös villejä symboleja, jotka auttavat sinua matkallasi. Animaatiot vaikuttavat pirteiltä ja hauskoilta, ja pelissä voi vaihtaa voittolinjoja pienempiä panoksia varten. Äänitehosteet ovat herttaisia, ja kun peli latautuu, sinut palkitaan tunnelmallisella rumpumusiikilla.

Tumbleweed Moment

Kaiken kaikkiaan Chinga Choong tuntuu siltä, että se on kehitetty kokeiluna ja ohjelmoijat ovat jättäneet sen keskeneräiseksi. Vaikka pelissä pitäisi olla kaksi bonuspeliä ja 15 ilmaiskierrosta, niiden aktivoiminen kestää älyttömän kauan. Tätä pahentaa vielä se, että vain yhdeksän voittolinjan ansiosta voittoyhdistelmän saaminen kestää keskimääräistä kolikkopeliä kauemmin. Chinga Choongissa on amatöörimäinen tunnelma, joka jättää sinut melko varmasti tyytymättömäksi. Ainoa asia, joka tämän kolikkopelin puolesta puhuu, on mahdollisuus nauraa sille, kuinka ammattitaidoton se on.

Outoudestaan huolimatta on olemassa huonompiakin kolikkopelejä, ja voidaankin sanoa, että peli saattaa vetoaa masokistisiin pelaajiin, jotka etsivät maailman pelikelvottomimpia kolikkopelejä. Se on kuitenkin suurin piirtein kaikki, mitä Chinga Choongin puolesta voi sanoa. Jos onnistut käynnistämään bonuspelin, pääset pelaamaan versiota kivi-paperi-sakset-pelistä. Ainoastaan käsien eleet ovat jostain syystä televisioruuduilla, no, koska mitään syytä ei ole. Rullaa vain sen kanssa.

Muut Zany-kolikkopelit

Chinga Choongissa on korkea varianssi ja tuntematon RTP; sen volatiliteetti selittää, miksi kestää niin pirun kauan päästä mihinkään. Pelaajien kannattaa katsoa myös Cupid’s Arrow tai Winter Wonderland by Vegastech. Molemmissa on tuntematon RTP, mutta 20 voittolinjaa ja keskisuuria teemoja, jotka ovat paljon järkevämpiä. Toinen vaihtoehto on Gamesysin Beez Kneez, jossa on 25 voittolinjaa ja söpö grafiikka. Heitä tikkaa rajalle, joka on peitetty listalla kaikista muista maailman kolikkopeleistä, ja on hyvin mahdollista, että osut parempaan peliin kuin Chinga Choong.

Jakaa mielipiteitä

Chinga Choong jättää sinut hämmentyneeksi, kun tarvitset apua sen hämäräperäisten viittausten ja kiekoilla olevien hahmojen kanssa. Se on amatöörimäinen tapaus, joka ei herätä luottamusta eikä saa sinua upottamaan kolikkoa, puhumattakaan 900:sta. Ainoa käyttökohde voisi olla vakavien uhkapelaajien kolikkopeli, joka voisi teoriassa hyötyä panostamalla punaisiin tai mustiin pelikortteihin, jolloin jokainen voitettu panos kaksinkertaistuisi.

Kuvattujen ihmisten hymyilevät kasvot saattavat naurattaa sinua sillä, miten mänttejä he ovat, tai sitten se saattaa saada sinut raivostuneena lopettamaan. Jos viesti ei ole vielä mennyt perille, et halua pelata Chinga Choongia, paitsi jos tämä arvostelu on saanut sinut uteliaaksi siitä, miten outo peli on, jolloin haluat pelata Chinga Choongia.